Det Private Botilbud

Fritidsliv

Medarbejderne i Fonden Det private Botilbud støtter den enkelte beboer i dennes fritidsaktiviteter og interesser. Dette kan være gennem faste aktiviteter såsom motionscenter, ridning og skydning. Derudover kan beboeren komme med forslag til aktiviteter såsom byture, bio, strand mv, som så vidt muligt planlægges og støttes i ud fra beboernes struktur og kalender.

Der findes allerede enkelte traditioner i Fonden Det Private Botilbud:

"Café Amalie"

"Café Amalie" afholdes hver torsdag i Korsør. Dette er et aftentilbud for mennesker med nedsat funktionsevne, hvor der er musik og fællesskab med ligestillede.

Vennefest

Intern fest i Fonden, hvor alle beboere kan invitere en ven med hver. Her spises fælles middag og derefter åbnes der for dansegulvet.

Sommerfest

Sommerfest for alle Fondens beboere samt deres pårørende, hvor både beboere og pårørende på tværs af afdelingerne kan skabe relationer og fællesskab.

Det sociale samvær mellem beboerne vægtes højt. Dette gøres fx ved en månedlig fælleshygge for alle beboerne i Fonden, hvor temaet for hyggen kan variere og beboerne kommer med ønsker. Tidligere temaer har været ex Halloween, pyjamasfest, synge, tage til fællesbowling, strandtur og meget andet.

Beboerne i hver afdeling udtrykker stor glæde for ture eller ferier, hvor de, som ønsker at deltage, tager afsted sammen. Det kan både omhandle endagsture samt ferier med overnatning. Der har tidligere været ture eller ferier til bl.a. Sommerland/forlystelsesparker, festivaler, tivoli, samt ferier til Lalandia og sommerhus med pool. Turene planlægges hvert år ud fra beboernes ønsker.