Det Private Botilbud

Tilfredshedsundersøgelse

Løbende gennemføres en tilfredshedsundersøgelse blandt beboere og borgere tilknyttet et tilbud i Fonden det private botilbud. Dette gøres for, at Fonden løbende kan revidere og forbedre de nuværende tilbud.

Løbende gennemføres en tilfredshedsundersøgelse blandt beboere og borgere tilknyttet et privat botilbud eller privat dagtilbud i Fonden det private botilbud. Dette gøres for, at Fonden løbende kan revidere og forbedre de nuværende tilbud.

Fonden Det Private Botilbud arbejder hele tiden på at skabe rare fællesskaber og gode rammer for både medarbejderne og beboerne.

Beboertilfredshed er en vigtigt faktor hos os, og vi gør vores ypperste for at hver borger oplever de optimale udviklingsmuligheder. Hvert år gennemfører vi en beboertilfredshedsundersøgelse, så vi får øje på eventuelle optimeringsmuligheder. Vores nyeste beboerundersøgelse viste, at kriterierne for at indsatsen, der ydes i Fonden Det Private Botilbud, har den ønskede effekt for borgerne. Det kan deraf konkluderes, at alle medarbejdere i Fonden gør et så fantastisk stykke arbejde, at alle borgere er yderst tilfredse og i trivsel.

Også medarbejdertilfredshed er en vigtig faktor hos Fonden Det Private Botilbud. Vi benytter os af GAIS rapporten til at måle medarbejdertilfredsheden, samt udvikle trivslen og arbejdslysten blandt vores medarbejdere. 

Download den nyeste medarbejdertilfredshedsundersøgelse her.