Det Private Botilbud

Finlandsvej

Stor velindrettet villa med en skøn lukket have

Finlandsvej har til huse i en dejlig stor villa på 219 kvm, som er indrettet til formålet. Der er tilhørende garage og en dejlig lukket have med bålplads, shelter, trampolin og udendørsspa. I dette tilbud er der plads til 4 borgere under servicelovens paragraf 107 om botilbud.

I hverdagen arbejder beboerne eksempelvis i Cafe Liv eller Gård Liv, der er en del af vores tilbud om beskyttet beskæftigelse. Derudover har alle en hjemmedag, hvor der ordnes praktiske opgaver såsom rengøring og tøjvask. Der øves selvstændighed, men hjælpen er altid nær og vurderes ud fra den enkelte beboers funktionsniveau.

Hver eftermiddag afholdes der hygge med kaffe/the, frugt og snack i stor stil.

Alle beboerne på vores botilbud for udviklingshæmmede har en fast ugentlig maddag, hvor de selv har valgt deres ret. Maden laves af beboeren med den nødvendige støtte. Der er en fast menu, som kører over 4 måneder, hvilket gør, at hver beboer vælger 4 retter.

Hver dag er der aftenhygge, hvor der bl.a. spilles kort, laves bål i haven, diverse kreative aktiviteter eller ren hygge med snak og saftevand.

Generelt er de nuværende beboere på Finlandsvej rigtig glade for musik og socialt samvær.